Home / Actual / După perchezițiile domiciliare de ieri, polițiștii au făcut cercetări în legătură cu șase fapte de furt calificat și șapte fapte de tăinuire

După perchezițiile domiciliare de ieri, polițiștii au făcut cercetări în legătură cu șase fapte de furt calificat și șapte fapte de tăinuire

Polițiștii au continuat activitățile operative și au efectuat percheziții la domiciliile a opt bărbați din municipiul Săcele, suspectați de comiterea unor infracțiuni.

În urma acestor percheziții, o serie de bunuri au fost descoperite, inclusiv telefoane mobile, obiecte de vestimentație și încălțăminte, dar și cabluri de cupru și fier.

De asemenea, un autovehicul folosit pentru transportul bunurilor furate a fost indisponibilizat.

Prin administrarea mijloacelor probatorii, au fost obținute indicii clare cu privire la implicarea a șase persoane în comiterea unor infracțiuni. De asemenea, a fost descoperită și activitatea infracțională de tăinuire a unor bunuri sustrase din societăți comerciale, de către alte două persoane cu domiciliul în municipiul Săcele.

În total, au fost efectuate cercetări în legătură cu șase fapte de furt calificat și șapte fapte de tăinuire. 

Pe baza probelor existente, polițiștii au reținut șase dintre persoanele cercetate pentru 24 de ore și le-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspecților.

La finalizarea anchetei, vor fi dispuse măsurile legale necesare.

Aceste acțiuni au fost desfășurate cu profesionalism și determinare, în scopul asigurării siguranței și protejării drepturilor cetățenilor.

Vendeta administrativă a lui Popa Virgil cu locuitorii din anumite zone ale orașului continuă… – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia