Home / Actual / Vendeta administrativă a lui Popa Virgil cu locuitorii din anumite zone ale orașului continuă…

Vendeta administrativă a lui Popa Virgil cu locuitorii din anumite zone ale orașului continuă…

Edilul Popa Virgil își continuă vijelios ceea ce pare a fi o adevărată vendetă administrativă cu locuitorii din zona ANL Bunloc, cei ce s-au opus apariției de blocuri si alte forme de locuințe colective, desi primarul avea o alta dorința.

Surse credibile spun ca primarul a fost de mai multe ori in cartierul Bunloc, acolo unde si-a exprimat convingerea ca sub conducerea sa proiectele imobiliare începute vor continua. 

Ba chiar, martorii spun ca acesta s-a arătat extrem de hotărât de a trece peste orice obstacol, fie el legat de oamenii din comunitate, fie de chestiuni juridice.

Să fie pentru Popa Virgil legea doar o materie opționala? Și dacă da, poate vreo autoritate a acestei țări să mai readucă legea la Săcele? Vom vedea ce ne aduce viitorul.

Necazul celor din zonă a apărut odată cu șantierul dezvoltat de GR Montana în zona fostului Camping Dârste, despre care presa locala și cea județeană au scris că nu este tocmai în regulă cu actele.

Mai mult decât atât, acestea au fost și oprite de către Tribunal la intervenția locuitorilor din zona, care nu au văzut cu ochi buni ridicarea lângă locuințele lor liniștite a unor blocuri ce erau numite vile turistice, dar despre care exista bănuiala (dar și dovezi) că nu sunt decât locuințe colective nepermise de urbanismul zonei.

Pana intr-acolo a ajuns dorința de victorie a lui Popa Virgil, incat si-a bugetat avocati din bani publici, adica s-a apucat sa se judece cu proprii cetățeni si a plătit aceste războaie juridice tot cu banii propriilor cetățeni. Isteț domnul primar, nu-i asa?

Deocamdată zona este protejata de deciziile instanței care, tot pe surse, merg spre penal… iar dezvoltatorul si-a cam pierdut interesul, însă cine stie ce le rezerva viitorul săcelenilor de aici (și nu numai) daca Popa Virgil își continuă și de la anul mandatul administrativ cu un puternic caracter anti-săcelean?

acest material este o opinie politica

Abuzul Primarului din Săcele, Virgil Popa, a fost oprit de Curtea de Apel Brașov – Litera 9

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia