Home / Actual / Yurta Prod își mărește depozitele din CAP Turcheș

Yurta Prod își mărește depozitele din CAP Turcheș

Primăria Municipiului Săcele anunță pornirea etapei de informare și consultare cu privire la intenția de elaborare a PUZ si RLU aferent – “Extindere hală depozitare material săditor”, strada Avram Iancu, nr.62-64, Municipiul Săcele,  PUZ inițiat de SC Yurta Prod SRL.

Pe un teren cu o suprafață de 3909 mp aflat în CAP Turches, managementul Yurta Prod își propune să extinda depozitele (halele) existente de la 879 mp până la 2255 mp. 

Deasemenea, deoarece halele nu au păstrat funcția agrozootehnică ințială (foste grajduri CAP), ci au fost ocupate cu activități industriale și agro-industriale, prin acest PUZ se dorește reglementarea extinderilor și construirii de noi construcții în condițiile actuale.

Compania săceleană Yurta Prod a fost înființată în anul 1994 și este pe primul loc pe plan național în domeniul producerii, ambalării și comercializării materialului săditor horticol și altor produse de grădinărit.

În anul 2019, conform informațiilor de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, compania a avut o medie de 48 de angajati, o cifra de afaceri de peste 27.700.000 lei și un profit net de peste 2.480.000 lei.

Catering în pandemie! Virgil Popa se ține de cuvânt după ce a distrus organigrama Cantinei Sociale de la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia