Home / Administratie / O noua trecere de pietoni in Sacele

O noua trecere de pietoni in Sacele

Trecere-de-pietoni-1024x576În municipiul nostru se va amplasa o nouă trecere de pietoni, în urma unui demers început acum trei luni de zile de către Marius Bălășescu, consilier local PSD. Această trecere de pietoni va fi amplasată pe ocolitoarea municipiului Săcele, la intersecția dintre strada Câmpului cu strada Ciucașului.

Demersul a fost determinat de cererea locuitorilor din zonă care nu aveau pe unde să treacă în siguranță strada, cetățenii strângând semnăturile necesare, acestea fiind depuse la Primăria Municipiului Săcele.

Întalnirea finală inainte de punerea în practică a deciziei de amplasare va avea loc în data de 28 ianuarie 2014, între reprezentanții Primăriei Municipiului Săcele și reprezentanți ai Poliției Rutiere, pentru identificarea unui loc potrivit pentru această trecere de pietoni.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Valerian Sandor

    Ce stire minunata! La cate restructurari s-au facut la Electroprecizia, chiar era nevoie de cateva sute de locuri de munca in Sacele!

  2. Cum frate sa faci trecere pe centura, unde oricum ai limitare la 50km/h? 😐

Leave a Reply