Home / Actual / Șofer băut s-a izbit cu mașina de zid

Șofer băut s-a izbit cu mașina de zid

Luni 3 iulie, în jurul orelor 20.30, un bărbat de 29 ani care conducea un autoturism pe DJ 103B, pe raza localității Tărlungeni, dinspre Săcele spre Tărlungeni, când a ajuns la intersecția cu DJ 103A, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de gardul din beton ce împrejmuiește sediul unei societăți comerciale.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager de 19 ani din autoturism, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply