Home / Actual / Atenţie săceleni: Deszăpezirea pe străzi este eficientă dacă …

Atenţie săceleni: Deszăpezirea pe străzi este eficientă dacă …

Stimaţi cetăţeni, în conformitate cu H.C.L. Nr. 98/2007, pct. 6, cap. I, pentru prevenirea accidentelor, aveţi obligaţia când situaţia o va cere, să asiguraţi „Îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuarele din faţa proprietăţilor, a blocurilor din administrare şi a punctelor de lucru cât şi protejarea acoperişurilor cu parazăpezi şi burlane pentru scurgerea apei”. Neluarea măsurilor sus menţionate, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 400-1000 lei pentru persoanele  juridice şi între 200-500 lei pentru persoanele fizice.

De asemenea, vă rugăm insistent, să parcați autovehiculele în curțile proprietate particulară, pentru a ajuta la desfășurarea activității de deszăpezire în condiții optime și să nu aruncaţi zăpada pe carosabil întrucât îngreunează circulaţia. Depozitarea se poate face pe trotuar, dar fără a îngreuna circulaţia pietonilor.

Comunicat din partea Primăriei Municipiului Săcele

Citeşte şi despre pana de curent de weekendul trecut de la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply