Home / Actual / Săcelenii au încheiat weekendul în beznă

Săcelenii au încheiat weekendul în beznă

Vijelia de sâmbătă noaptea, responsabilă pentru numeroasele pagube din Săcele, şi-a mai pus o dată amprenta pe weekend-ul săcelenilor. De data aceasta, o avarie serioasă a facut ca punctul de transformare aflat la iesirea din Săcele către Tărlungeni să cedeze, alături de oraşul nostru fiind afectate şi localitatile Tărlungeni şi Purcăreni.

Săcelenii au reacţionat furioşi, cum era şi normal, majoritatea arătând cu degetul spre administraţia publică locală. Viceprimarul oraşului Săcele, Gellert Geczi, a încercat un dialog cu cetăţenii pe reţelele de socializare şi a făcut în final următoare precizare:

    “Este aproape ora 1 noaptea, tocmai vin de la punctul de transformare de pe drumul ce duce spre Tărlungeni. Într-adevăr, problema este mai mare decât s-a anticipat iniţial. […] Vă rog să încercăm să fim pe cât posibil înţelegători, chiar nu ştiu dacă în situaţia de faţă cineva poate fi considerat vinovat. Se pare că furtuna de ieri noapte a fost cea care a contribuit la apariţia avariei. Să sperăm că cei de la Electrica vor reuşi cât mai repede posibil să remedieze defecţiunea. Noapte bună tuturor!”

Peste 50 de oameni de la Electrica Furnizare SA au lucrat în noapte pentru remedierea acestei avarii ce a lăsat oraşul în întuneric peste 6 ore.

Foto aici cu pagube provocate de vântul puternic la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply