Home / Actual / 4000 de lei prejudiciu după ce 3 tineri au sustras lemn din fondul forestier al municipiului Săcele

4000 de lei prejudiciu după ce 3 tineri au sustras lemn din fondul forestier al municipiului Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tăiere ilegală de arbori” și “furt de arbori”.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, împreună cu alte două persoane minore, ar fi tăiat fără drept și ulterior ar fi sustras arbori, specia fag, din fondul forestier al localității Săcele, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 4.000 lei.

In baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Zona Canionului 7 Scări trebuie igienizată pentru a înlătura pericolele de peste iarnă

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia