Home / Actual / 3minutesjob.com, o platformă de angajare adaptată vremurilor

3minutesjob.com, o platformă de angajare adaptată vremurilor

În business, pandemia de COVID-19 a determinat o adaptare la noile situații și astfel s-au născut idei inovatoare.

Domeniul resurselor umane este unul unde schimbările sunt în pas cu vremurile pe care le trăim.

De câteva săptămâni a intrat pe piața Brașovului un nou portal de recrutare numit 3minutesjob.com, destinat celor ce doresc să găsească un loc de muncă, dar și celor ce doresc să aducă în companiile lor forța de muncă nouă.

Portarul 3minutesjob.com a fost gândit și lansat de Andrea Adamo, un om de afaceri italian, dar care este apropiat sufletește si de orasul Săcele prin implicarea sa pe plan sportiv în activitatea fotbalistică a celor de la Precizia Săcele.

Cu ce se diferențiază acesta platformă?

Inițiatorii proiectului spun că este vorba pur și simplu de o platformă făcută de candidați pentru candidați, asta și pentru că soluția a venit după aproapre 10 ani de ascultat nevoile oamenilor.

Platforma are mai multe noutăți, candidații își pot căuta jobul după distanța față de casă, în funcțiă de beneficiile oferite (tickete de masă, bonus, transport) sau după salariu.

Fiecare candidat poate să își pună pe profil mai multe poze sau un material video și poate fi contactat direct de firmele interesate și fără să fie nevoie să aplice pentru un job anume.

De exemplu, agenții livratori pot selecta în CV dacă au mașină, scooter, bicicletă, dubă sau camion și pot atrage astfel angajatorii prin detalierea profilului.

Pandemia de COVID-19 a schimbat și pe 3minutesjobs.com abordarea, astfel, pe prima pagină a platformei candidații pot căuta din aprilie 2020 joburi după criterii precum DELIVERY, WORK FROM HOME, SOFERI DE TIR.

ELECTROPRECIZIA continuă să fie un angajator stabil și puternic, chiar și în această perioadă dificilă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia