Home / Actual / 3326 de elevi încep astăzi școala în scenariul galben la Săcele

3326 de elevi încep astăzi școala în scenariul galben la Săcele

832 de copii preșcolari, 2037 de școlari, 256 de elevi gimnaziu, 100 de liceu și 100 din școala profesională vor merge astăzi la școală și la Săcele sub incidența unui scenariu galben.

Scenariul galben este folosit atunci când incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1 la mie, dar mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori.

In acest caz activităţile care impun prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ sunt permise pentru toţi antepreşcolarii şi preşcolarii, elevii claselor din învăţământul primar, precum si pentru elevii claselor terminale din învăţământul gimnazial, liceal, profesional si postliceal.

Conform unei decizii a Comitelului Local Pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Săcele, conducerea unităților școlare este direct răspunzătoare de respectarea desfășurării activitatii și a prevederilor legale cu privire la masurile de preventie in ce priveste raspandirea SARS COV 2 COVID-19.

Un mijloc de transport autobasculant prins când arunca gunoi în Săcele. Primăria spune că deșeurile provin din altă localitate

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia