Home / Actual / 274 de pomi de Crăciun vor fi distribuiți gratuit în Săcele către școli, biserici, dar și angajaților din administrație

274 de pomi de Crăciun vor fi distribuiți gratuit în Săcele către școli, biserici, dar și angajaților din administrație

Angajaţii din Primăria Municipiului Săcele vor primi şi anul acesta gratuit pomi de Crăciun.

 274 de pomi de Crăciun sunt oferiţi de Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele cu titlu de sponsorizare, valoarea aproximativă fiind de 17.128,08 lei fara TVA.

Primăria Municipiului Săcele a solicitat Regiei Publice Locale Săcele R.A. acordarea unui numar de 274 pomi de Craciun cu ocazia sarbatorilor de iarna cu următoarele dimensiuni: 20 buc (3-4 metri inaltime), 100 buc (2-3 metri inaltime), 150 buc (1,5-2,5 metri inaltime), 1 buc (12-15 metri inaltime), 2 buc (8-10 metri inaltime) si 1 bucata de 10-12 metri inaltime.

Conform raportului de specialitate semnat de primarul Virgil Popa, necesarul solicitat va fi folosit pentru împodobirea orașului.

Totuși acești brazi vor ajunge și în bisericile din Săcele, în cartierele de blocuri, în fața primăriei, în unitățile școlare, dar și în casele angajaților din administrația locală.

Detalii cutremurătoare despre modul în care a fost ucisă femeia străzii în Electroprecizia

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia