Home / Actual / 2 promisiuni a avut Virgil Popa pentru cartierul Electroprecizia și ambele NU s-au îndeplinit

2 promisiuni a avut Virgil Popa pentru cartierul Electroprecizia și ambele NU s-au îndeplinit

“Vom demara procedura de achiziție a lucrărilor de Modernizare a Pieței Electroprecizia, iar în cel mai scurt timp vor începe lucrările propriu-zise”, asta spunea primarul Virgil Popa în luna ianuarie a acestui an.

Au trecut mai bine de 6 luni, iar acest ”în scurt timp” se transformă într-o altă promisiune neonorată a inginerului ce se afla la finalul carierei de primar la Săcele.

De fapt, modernizarea pietei din Electroprecizia a fost una dintre cele doua promisiuni specifice ale lui Virgil Popa în 2016. (foto dreapta)

Acesta le spunea atunci săcelenilor că până în 2017 piața agroalimentară va fi reabilitată și modernizată. Din păcate, finalul de mandat il prinde in ofside pe pesedistul Popa  cu această promisiune.

WC-ul public nu există, dar problemele rămân!

A doua gogoașă a lui Virgil Popa pentru Electroprecizia a fost construirea unui grup sanitar public ce urma să fie gata până în 2018. 

Așa cum locuitorii din zonă știu foarte bine, nici până în prezent nu s-a demarat o astfel de investiție, iar cartierul are probleme create de diverși cetățeni care își fac nevoile pe unde apucă.

Încă din 2019 vă spuneam aici, pe Saceleanul.ro, că sunt zone din Electroprecizia cu probleme mari din punct de vedere sanitar.

Deși părea că în mijlocul unui cartier săcelean mizeria, fecalele și mirosul nu le pot produce locuitorilor atâta neplăcere, din păcate realitatea este alta.

Atunci a fost cazul aleei de acces ce face legatura dintre piața agro-alimentară și stația de transport în comun. 

”Sunt revoltată de faptul că aici mereu sunt persoane ce-și fac nevoile în aceste tufișuri. Îmi iau copilul de la școala din stație și în drum spre casă îl expun aproape zilnic la un miros groaznic”, spunea o locuitoare din zonă la momentul respectiv.

Acum este vorba chiar de stația de autobuz, acolo unde tronează fecale, iar zona devine o rușine.

O situație absurdă pe care o sintetizează foarte bine o săceleancă prin următoarele cuvinte: “Înainte de camere de filmat și amenzi, ar trebui să fie și niste WC-uri publice. Nu știu să existe vreunul în municipiu și ar fi necesar măcar în Cernatu și Precizia. Un adult poate gestiona o “situație de urgență” dar ce faci cu un copil de 3-4 ani de exemplu?”

Din păcate, locuitorii din Electroprecizia realizează că au fost amagiți în 2016 cu câteva promisiuni neonorate. Se vor mai lăsa ei oare păcăliți de același om?

(VIDEO) Falimentul inginerului-edil: La Săcele, canalizarea refulează în casele oamenilor

În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia