Home / Actual / Polițiștii săceleni au depistat un bărbat ce conducea băut o autoutilitară prin municipiu

Polițiștii săceleni au depistat un bărbat ce conducea băut o autoutilitară prin municipiu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 60 ani, care conducea o autoutilitară pe str. Timiș din municipiul Săcele, jud. Brașov.

 Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,47 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

2 promisiuni a avut Virgil Popa pentru cartierul Electroprecizia și ambele NU s-au îndeplinit

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia