Home / Actual / 170 de locuri pentru învăţământul profesional la Liceul Tehnologic “Victor Jinga” din Săcele. Ce meserii poţi învăţa aici?

170 de locuri pentru învăţământul profesional la Liceul Tehnologic “Victor Jinga” din Săcele. Ce meserii poţi învăţa aici?

Începând cu anul şcolar 2017-2018, elevii clasei a IX-a din Liceul Tehnologic “Victor Jinga” se pot specializa în peste 10 calificări profesionale, în funcţie de alegerea fiecaruia.

La finalul clasei a XII-a, beneficiind şi de stagii de practică sau chiar de burse de 400 de lei pentru clasa cu învătământ în sistem dual, elevii pot stăpânii meserii câutate.

Iatâ cateva exemple: comerciant vânzător, confecţioner produse electrotehnice, tinichigiu şi vopsitor auto, sudor, turnător, operator CNC, zugrav, vopsitor sau tâmplar universal.

Liceul Tehnologic “Victor Jinga” din Săcele a pregătit 6 clase, cu 170 de locuri în total, pentru tinerii ce doresc să termine învătământul profesional la zi, iar la final să fie şi pregătiţi într-o meserie cerută pe piaţa muncii.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply