Home / Actual / 12-13 octombrie 2023, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele

12-13 octombrie 2023, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Gabi&Mazi SRL va efectua în noaptea de joi spre vineri, 12-13 octombrie 2023, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 12-13 octombrie 2023 pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Programul privind casarea autovehiculelor uzate: Săcelenii înscriși pot depune documentele la Primărie – Saceleanul

foto cu caracter informativ

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia