Home / Actual / 5 octombrie, de Ziua Mondială a Educaţiei, fără cursuri la şcoală!

5 octombrie, de Ziua Mondială a Educaţiei, fără cursuri la şcoală!

Elevii şi profesorii nu fac cursuri clasice miercuri, 5 octombrie, de Ziua Mondială a Educaţiei, conform digi24.ro

Măsura a fost luată printr-un ordin al ministrului Educaţiei, prin care a fost stabilită structura anului şcolar 2016-2017.

ATENTIE: Fiecare unitate scolară poate stabili modul in care marchează această Zi internatională! Informati-vă corect! 

UNESCO a stabilit pe 5 octombrie Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului. În România, într-un ordin de ministru al Educaţiei Naţionale şi Cercetării, în care a fost stabilită structura anului şcolar 2016-2017, este prevăzut că miercuri cursurile conform programului obişnuit vor fi suspendate.

În fiecare judeţ, sindicatele din educaţie şi inspectoratele şcolare vor stabili modul în care va fi marcată această sărbătoare în unităţile de învăţământ.

Conform structurii acestui an şcolar, „unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare judeţene vor marca prin manifestări specifice, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei şcoli, zilele de 5 octombrie (Ziua internaţională a educaţiei), 5 iunie (Ziua învăţătorului) şi 1 iunie (Ziua copilului)”.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply