Home / Actual / Yurta Prod participă la cea mai mare expoziție de horticultură la Essen

Yurta Prod participă la cea mai mare expoziție de horticultură la Essen

Yurta Prod este singura companie din România care participă la cea mai complexă expoziție de horticultură din lume, la Essen, în Germania.

La expoziția mondială ce se desfășoară în perioada 28-31 ianuarie, compania săceleana are un stand realizat special pentru această ocazie, promovand soiuri autohtone vechi și noi, reflectând valorile horticulturii românești.

Yurta isi propune sa transmita ideea de perfecțiune și simplitate a plantei, obiectul central al grădinăritului. La construirea acestuia s-a folosit lemn natur, iar iluminatul este asigurat prin becuri led cu utilizare eficientă a electricității.

Culorile dominante sunt nuanța lemnului natur și verdele.

Pe stand vor fi expuse plante cu rădăcină liberă și ambalată din cele mai populare categorii, cum ar fi pomii și arbuștii fructiferi, butași de viță de vie, butași de trandafiri, arbuști și arbori ornamentali.

„Participăm de 4 ani la Essen din două motive. În primul rând suntem mândri de tradițiile horticulturii din Bazinul Carpatic și considerăm important să transmitem valorile grădinăritului din România și pentru restul lumii prin plantele pe care le expunem. Calitatea acestora este apreciată oriunde în lume, iar reacția pozitivă din partea vizitatorilor și celorlalți expozanți ne confirmă acest lucru. Al doilea motiv este că prin inovațiile prezentate la târg, în special în domeniul floristic, dar și în general, în horticultură, luăm pulsul industriei, respectiv identificăm trendurile care ne vor impacta portofoliul pe viitor„ – spune János Magdó, directorul general al companiei.

Tot aici va fi prezentă și gama de produse destinate grădinarilor urbani, City Garden, care permite înființarea pe balcon sau pervaz a unei mini-grădini cu zarzavaturi, flori, plante medicinale, seturi de răsadnițe, precum și un set de plantare destinat copiilor.

Această categorie de produse reprezintă o inovație la nivel de țară, Yurta fiind singura companie autohtonă care a dezvoltat produse dedicate grădinăritului urban.

La Târgul IPM Essen anul acesta vor participa peste 1500 de expozanți din peste 50 de țări din lume, târgul fiind un punct de referință pentru sezonul ce urmează.

R.E.T. angajează operatori producție și control pentru fabrica din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia