Home / Actual / Mall-ul AFI Brașov se deschide la începutul lunii mai

Mall-ul AFI Brașov se deschide la începutul lunii mai

După 2 amânări consecutive, reprezentantii AFI Europe România declară că Mall-ul AFI de la Brașov se va deschide la 1 mai 2020.

Deși trebuia să fie gata inițial în 2018, întârzierile cauzate de lipsa forței de muncă au împins termenul limită cu aproape 2 ani.

Lucrarile au început în septembrie 2017, la doi ani distanță din momentul în care terenul a fost pregătit şi s-au obţinut toate autorizaţiile necesare.

Centrul Comercial de la Braşov este al treilea din ţară al AFI Europe după cele din Bucureşti şi Ploieşti.

La parter va exista un hypermarket Carrefour de 6500 de metri pătraţi, dar şi magazine ale unor fime renumite.

La etajele superioase vor fi 12 tipuri diferite de restaurante, zone fast food, zece săli de cinema, un cazino, 1.200 mp de spaţii de divertisment şi bowling, dar şi locuri de joacă pentru copii.

Mall-ul va avea 1700 de locuri de parcare. Accesul se va face din bulevardul 15 Noiembrie undeva fi amenajat un sens giratoriu.

Printre brandurile care vor avea spaţii în mall se numără: Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy Hilfiger, etc., Entertainment (Cinema, MaxFun, Gym), Sports (Hervis, intersport), Electronics (Flanco, Altex), Kids shops (Nuriel, Lego,Smyk), Fast food & Coffee (McDonald’s, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Paul) si service shops (banks, cellular, etc).

O noutate pentru un mall din Braşov este o terasă de mari dimensiuni ce va oferi o panoramă spectaculoasă spre Muntele Tâmpa.

 

Scumpirea gunoiului pentru populație și vânzarea directă a unor terenuri din oraș sunt propuse de primarul Virgil Popa

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia