Home / Actual / Weekend excelent pentru saritorii cu skiurile in Kazakhstan

Weekend excelent pentru saritorii cu skiurile in Kazakhstan

Weekend-ul trecut, la Almaty, în Kazkhstan, au avut loc primele două etape feminine ale Marelui Premiu de Vară şi etapele 7 şi 8 ale competiţiei masculine. Reprezentanta noastră, Dana Haralambie a fost sâmbătă a 22-a şi duminică a 20-a, ocupând la final locul 21 în clasamentul general al Marelui Premiu, cu 20 de puncte. Aceste puncte contează în ierarhia pe naţiuni şi au permis României să depăşească Polonia în acest clasament.

10392273_814564541898297_9008115716664036950_nÎn cadrul întrecerii masculine, săceleanul Eduard Torok (foto în dreapta) şi râşnoveanul Sorin Iulian Pîtea (foto în stânga) au obţinut pentru prima oară o calificare în manşa secundă a unei competiţii de Cupă Mondială masculină. În etapa de sâmbătă s-a calificat în manşa secundă Eduard Torok, care după o săritură de 117 metri s-a situat la sfârşitul competiţiei pe locul al 29-lea, această performanţă aducându-i două puncte în ierarhia generală. Duminică, a venit rândul lui Iulian Pîtea să se califice în manşa secundă, săritura de 118 metri aducându-i tot locul al 29-lea şi tot 2 puncte în ierarhia generală. Astfel, cei doi săritori români au adus un total de patru puncte pentru România în competiţia pe naţiuni.

Felicitări celor doi băieţi pentru că au spart gheaţa şi au reuşit un rezultat istoric, şi felicitări Dana pentru rezultatele din ce în ce mai bune!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply