Home / Actual / Vrei să lucrezi la ISU? Se fac angajări.

Vrei să lucrezi la ISU? Se fac angajări.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă face recrutări! Pompierii braşoveni aşteaptă toţi tinerii care vor să devină salvatori să se înscrie pe listele de participare. La ISU sunt aşteptaţi atât cei care vor să lucreze pentru a salva viețile oamenilor cât şi cei care vor să facă voluntariat în instituţie, conform brasovultau.ro.

Cei care vor să lucreze la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă trebuie în primul rând să absolve o şcoală în acest sens. Pentru Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti mai sunt disponibile 35 de locuri iar înscrierile se pot face până în data de 27 mai.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti sunt disponibile 225 de locuri iar cei care au de gând să meargă acolo trebuie să îşi depună dosarele până pe 29 iulie.

„Trebuie să aibă o anumită înălţime, să fie apţi medical să nu fi săvârşit abateri disciplinare foarte grave să fi avut cel puţin media 8 la purtare pe parcursul anilor de liceu. După ce vor finaliza aceste studii ei vor fi repartizaţi la una din unităţile ISU din ţară” a declarat cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Pe lângă angajări Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă face recrutări şi din rândul celor care vor să facă voluntariat. Cei care vor să participe la misiunile ISU vor beneficia de şcolarizare şi trebuie să aibă între 16 şi 65 de ani.

„Pentru început vor participa la misiuni mai simple, vor participa în calitate de observatori. După ce vor dobândi cunoştinţele necesare vor putea participa şi la misiuni mai complexe pe care le avem de îndeplinit: la incendii, inundaţii sau accidente” a continuat Ciprian Sfreja.

Toţi braşoveni care vor să devină pompieri, fie angajaţi, fie voluntari trebuie să îşi depună dosarele la sediul ISU de pe strada Mihai Viteazul, numărul 11.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply