Home / Actual / Vrei să desfășori activități în Centrul Multicultural și Educațional? Primăria așteaptă cereri!

Vrei să desfășori activități în Centrul Multicultural și Educațional? Primăria așteaptă cereri!

Primăria Municipiului Săcele aduce la cunoștiință deschiderea Centrului Multicultural și Educațional (C.M.E.), proiect SMIS 47985,  finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, implementat în baza Contractului de finanțare nr.4034/30.01.2014 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și Agenția pentru Dezvoltare  Regională Centru în calitate de Organism Intermediar.

Organizațiile non-guvernamentale, asociațiile culturale, educaționale, sportive, unitățile școlare, persoanele fizice autorizate, etc. sunt așteptate să depună cereri pentru desfășurarea de activități în Centrul Multicultural și Educațional la Centrul de Informare Cetățeni (CIC) din cadrul Primăriei Municipiului Săcele.

Cererea trebuie să conțină o descriere a activității pe care dorește să o desfășoare, detalii privind asociația, ong-ul, etc și adrese de contact (email și telefon).

Activitățile se vor desfășura conform unui calendar și orar stabilit de comun acord cu reprezentanții Primăriei. Mai multe detalii se vor comunica după depunerea cererilor.

CME pune la dispoziție 15 săli: sală discuții temă dată/debate, sală șah/table, club internet, sală pensionari, sală de lucru pentru persoanele cu dizabilități, club voluntari, sală de dans, sală cursuri limbi străine, 2 săli expoziții, atelier îndemânare, atelier pictură, sala părinților, atelier muzică, sală lucru manual.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply