Home / Actual / Vizită supriză a prefectului la Săcele. Acesta a ajuns în Electroprecizia

Vizită supriză a prefectului la Săcele. Acesta a ajuns în Electroprecizia

Prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii, continuă verificările inopinate în județ, pentru a vedea în ce măsură sunt respectate reglementările pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Deplasările au inclus municipiul Săcele – piața agroalimentară, zonele comerciale din cartierul Electroprecizia și din zona centrală -, precum și târgul auto din comuna Tărlungeni.

De asemenea, la Primăria Tărlungeni, prefectul județului a verificat modul în care se desfășoară pregătirile pentru alegerile locale.

“Am discutat cu autoritățile locale din Săcele despre câteva aspecte care trebuie urmărite mai atent și am primit asigurări că problemele pe care le-am identificat sunt deja în curs de remediere. În ceea ce privește comuna Tărlungeni, la târgul auto activitatea era destul de redusă, iar la Primărie am găsit activitate atât pe partea de administrație, cât și pentru organizarea alegerilor locale”, a declarat prefectul Mihai-Cătălin Văsii.

Prefectul județului Brașov, Mhai-Cătălin Văsii, continuă verificările inopinate în județ, pentru a vedea în ce măsură sunt respectate reglementările pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.Astăzi, deplasările au inclus municipiul Săcele – piața agroalimentară, zonele comerciale din cartierul Electroprecizia și din zona centrală -, precum și târgul auto din comuna Tărlungeni. De asemenea, la Primăria Tărlungeni, prefectul județului a verificat modul în care se desfășoară pregătirile pentru alegerile locale. "Am discutat cu autoritățile locale din Săcele despre câteva aspecte care trebuie urmărite mai atent și am primit asigurări că problemele pe care le-am identificat sunt deja în curs de remediere. În ceea ce privește comuna Tărlungeni, la târgul auto activitatea era destul de redusă, iar la Primărie am găsit activitate atât pe partea de administrație, cât și pentru organizarea alegerilor locale", a declarat prefectul Mihai-Cătălin Văsii.

Publicată de Instituția Prefectului Județul Brașov pe Sâmbătă, 8 august 2020

S-au aprobat scutirile și reducerile de taxe pentru firmele săcelene afectate de COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia