Home / Actual / Vizită istorică! Astăzi vine Viorica Dăncilă la Săcele

Vizită istorică! Astăzi vine Viorica Dăncilă la Săcele

Premierul Viorica Dăncilă se va afla astazi, 20 mai 2019, în judeţul Braşov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiţii finanţate din fonduri guvernamentale, dar și pentru a susține candidații PSD la alegerile Europarlamentare

Pe surse, aceasta va ajunge și la Săcele acolo unde va vizita platforma industrială Electroprecizia, și în special Electroprecizia Electrical Motors, companie locală ce va primi 7,5 milioane lei din partea statului roman, pentru un proiect ce vizează extinderea capacității de producție.

Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai antreprenorilor şi producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale sau cetăţeni.

Din delegaţia guvernamentală vor face parte mai mulţi membri ai Cabinetului, aceasta urmând a vizita și Zărneștiul sau Brașovul.

Statul român va acorda 7,5 milioane de lei pentru Electroprecizia Electrical Motors

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia