Home / Actual / Statul român va acorda 7,5 milioane de lei pentru Electroprecizia Electrical Motors

Statul român va acorda 7,5 milioane de lei pentru Electroprecizia Electrical Motors

Statul român a semnat miercuri acorduri pentru ajutoare în valoare totală de de 151 milioane de lei (circa 31 milioane euro) acordate unui număr de 8 firme care s-au angajat să realizeze 9 proiecte de investiții în România, pe diverse domenii, de la băuturi răcoritoare la piese auto.

Printre acestea se află și Electroprecizia Electrical Motors SRLproiectul vizând extinderea capacității de producție a companiei sacelene, iar valoarea ajutorului de stat aprobat este de 7,5 milioane de lei.    

Dacă vor fi realizate până la capăt, proiectele aprobate vor avea  o valoare totală de 379,1 milioane de lei, din care ajutorul de stat promis ar urma să ajungă la 151,1 milioane de lei, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.  

Potrivit MFP, cele 9 proiecte ar urma să creeze 882 noi locuri de muncă și să contribuie cu 175,4 milioane de lei la dezvoltarea regională, prin taxele și impozitele suplimentare plătite.

Lista completă o puteti găsi pe startupcafe.ro

Obigrav Săcele: O companie axată pe gravură metalică (inox, aluminiu, alamă) în cantități industriale

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia