Home / Actual / Virgil Popa anunță mai puține evenimente și manifestări în perioada sărbătorilor de iarnă la Săcele

Virgil Popa anunță mai puține evenimente și manifestări în perioada sărbătorilor de iarnă la Săcele

Sărbătorile de iarnă vor fi altfel și pentru săceleni! Brazii de Crăciun vor fi amplasați la Primărie și în cartierele de blocuri, iar bulevardele principale vor fi împodobite cu decorațiunile de iarnă.

De Ziua Națională însă nu vor mai exista manifestații religios-militare, iar toate evenimentele specifice acestei perioade (caravana lui moș Crăciun, aprinderea luminilor de sărbători, focul de artificii de Revelion) nu vor mai avea loc.

De asemenea, în iarna aceasta la Săcele nu va fi instalat nici patinoarul mobil în aer liber.

Decizia administrativă a fost anunțată de primarul Virgil Popa, cel care consideră că ”trecem cu toții printr-o perioadă dificilă cauzată de pandemia sanitară.”

În Săcele rata de infectare cu virusul Covid-19 a crescut de la 2,06/mie în 5 noiembrie, la 6,08/mie miercuri si 5,84/mie joi (19 noiembrie).

Din acest motiv, edilul săcelean le cere locuitorilor să respecte în continuare recomandările medicilor și ale autorităților naționale, să trateze cu maximă atenție orice simptom de răceală normal acestei perioade de timp și să urmeze sfatul doctorului de familie.

Noutăți despre construcția supermarketului LIDL de la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia