Home / Actual / Noutăți despre construcția supermarketului LIDL de la Săcele

Noutăți despre construcția supermarketului LIDL de la Săcele

Săcele va fi cel de-al șaselea oraș din județ în care germanii de la LIDL se extind, după Brașov, Codlea, Făgăraș, Victoria și Zărnești, spune bizbrasov.ro

Astfel, LIDL este în curs de obținere a avizului pentru gospodărirea apelor.

Conform proiectului din PUZ votat de Consiliul Local Săcele, canalizarea pluvială se va descărca în Pârâul Durbav (Dârba).

Proiectantul a gândit o conductă ce va subtraversa strada Câmpului, pentru ca această canalizare menajeră să fie racordată la rețeaua existentă în municipiu.

Modificările din zonă: Un giratoriu și un sens unic

În zona unde acesta se va construi conform PUZ – Planul Urbanistic Zonal, la intersecția străzilor Câmpului și Agronomiei va aparea și un sens giratoriu care să reglementeze circulația.

Acesta este propus să fie construit la intersecția dintre străzile Câmpului (Ocolitoarea Municipiului Săcele) și Armata Română.

Girația are ca principal scop permiterea accesului clienților în incinta parcării supermagazinului LIDL. 

Ieșirea din această parcare se va face pe strada Agronomiei, cu acces ulterior OBLIGATORIU la dreapta pentru toți participanții la trafic.

Iubire mare între PSD și UDMR la Săcele: Ce personaj politic ”s-a dublat” și cu ce scop!?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia