Home / Actual / (VIDEO) Viorica Dăncilă îl prinde cu minciuna pe Virgil Popa în direct la TV?

(VIDEO) Viorica Dăncilă îl prinde cu minciuna pe Virgil Popa în direct la TV?

Prezentă aseară în platoul România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, premierul demis de moțiunea de cenzură, Viorica Dăncilă, a facut o serie de declarații politice în care și-a prezentat planurile de viitor.

Într-una dintre acestea, Dăncilă a vorbit despre ședința de Guvern de astăzi (n.r vineri – 10 octombrie) când își propune, dacă va avea și temeiul legal, să dea o serie de Hotărâri de Guvern.

Printre acestea acte normative se numără și o HG (Hotărâre de Guvern) pentru Spitalul din Săcele, acolo unde, spune sefa PSD “există o situație de blocaj și oamenii au nevoie de spital”.

Declarația lui Dăncilă făcută în direct la TV îl contrazice pe primarul Virgil Popa, cel care a spus că “Îi asigur pe săceleni că activitatea spitalului nu va fi în nici un fel afectată.”

Dancilă vorbeste de “blocaj”, Popa de “liniste” …. iar lumea de facturi neplătite și trecute de scadență la Spitalul de la Săcele!

Voi pe cine credeți?

captură TV Realitatea TV

Primarul și presa locală. Aia liberă de PSD!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia