Home / Actual / Primarul și presa locală. Aia liberă de PSD!
sursa foto captura Youtube

Primarul și presa locală. Aia liberă de PSD!

PSD-istul Virgil Popa chiar îi ia pe săceleni de fraieri, încercând să le “vândă” o vacă ce nu mai dă lapte.

După 3 ani și jumatate în care a condus primăria Săcele spre o criză financiară fără precedent (nu mai spun colaps, că-i provoc inginerului edil palpitații de orgoliu), acum Popa s-a apucat să posteze pe Facebook (nu el personal, are subalterni ce fac asta în numele lui) noi atacuri la adresa mea.

În viziunea PSD-istului Popa, pe tiparul unui dictator paranoic gen Dragnea, eforturile sale mărinimoase sunt subminate de articole de presă referitoare la criza financiară a Primăriei.

Acesta spune, menționându-mă pe mine cu nume și prenume, cum că “vreau să duc în derizoriu toate eforturile pe care le-a făcut actuala administrație săceleană”.

Asta, evident, pentru că scriu despre lucruri adevărate, pe care primarul Popa nu dorește ca săcelenii să le afle.

Un primar “transparent” … nu-i asa?

Ultima poveste este despre o suma de bani pe care Virgil Popa o cere de la Guvern, 5 milioane de lei, pentru a finanța activitatea spitalului.

Toata presa a prezentat știrea, dar Virgil Popa nu vă spune asta.

Ce NU vă spune Virgil Popa este că întreaga presă brașoveană (a naibii soartă pe el … chiar toți să mintă??) a preluat subiectul cu aceeași unitate de măsură.

De exemplu, MyTex.ro ( publicatia online a Transilvaniei Expres) a folosit titlul Ca să nu intre în colaps financiar, Spitalul Municipal Săcele are URGENT nevoie de 5 milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului

Tot Mytex.ro îl citeaza pe primarul Popa: “Acum suntem în impas și din cauza alocării bugetare mai mici în 2019 față de 2018, cu 30 de procente, și nu mai aveam soluții, având în vedere că întreținerea spitalului este foarte costisitoare.

Newsbv.ro a scris tot pe acest subiect că: “Municipiul Săcele solicită sprijinul în vederea finanțării activității Spitalului Municipal, pentru perioada următoare, în lipsa acestei finanțări existând riscul blocării activității unității medicale, urmată de posibila închidere a acesteia.”

Monitorul Expres a scris ca Spitalul municipal Săcele are nevoie de 5 milioane de lei pentru a supravieţui și că “În lipsa acestei finanţări, Spitalul municipal din Săcele riscă să îşi închidă iar porţile”.

Bzb.ro si Buna Ziua Brasov au titrat ca “Primăria Săcele nu mai poate „duce” cheltuielile spitalului din oraş” si ca “Dacă nu vin banii, unitatea s-ar putea închide”.

Infobrasov.net a scris ca “Pentru ,,supraviețuire” Spitalul Municipal Săcele are nevoie de cinci milioane de lei din fondul de rezervă pentru susţinerea activității acestuia.”

BrasovTv.com a prezentat stirea cu titlul “Spital in colaps?”

Subiectul a fost reflectat în aceelași mod și pe ziare.com, radio mureș sau chiar stiri.infomures.ro

Judecați voi daca publicația Saceleanul.ro, singura publicație independentă de PSD din Săcele a greșit când a prezentat acest subiect!

În final vă mai transmit cu tristețe că, deși i-am cunoscut personal în perioada când erau primari și pe Vasile Lața, și pe Gheorghița Mutu Petre, și pe Radu Nistor, niciodată nu am simțit ca săcelean mai puternic decât acum amărăciunea de a fi conduși de un om care NU merită această onoare.

Un om pentru care adevărul, bunătatea, respectul … sunt doar niște cuvinte dintr-o carte.

Cu prietenie, 

Ciprian Sterpu, Saceleanul.ro

Publicație independentă de PSD

Pe vecie!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia