Home / Actual / Tâlhar din Săcele, prins de polițiști. Victima lui are 13 ani!

Tâlhar din Săcele, prins de polițiști. Victima lui are 13 ani!

Polițiștii brașoveni au identificat și reținut un tânăr de 22 de ani, după ce acesta ar fi tâlhărit un copil de 13 ani din municipiul Braşov.

În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au stabilit că făptaşul ar fi un tânăr de 22 de ani, din Săcele.

Incidentul s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orei 15.00, când tânărul, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, ar fi agresat fizic și ar fi amenințat cu acte de violență un minor în vârstă de 13 ani, iar ulterior, l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

„În urma probatoriului administrat, autorul faptei a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a informat, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Fapt Divers – Pamflet grafic!

*acesta este pamflet si trebuie tratat ca atare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia