Home / Actual / Vine o iarnă grea: În plină criză a utilităților, primarul Popa Virgil le mai dă o veste rea săcelenilor

Vine o iarnă grea: În plină criză a utilităților, primarul Popa Virgil le mai dă o veste rea săcelenilor

În ședința de Consiliu Local al Municipiului Săcele de miercuri – 17 august – primarul Popa Virgil a facut o serie de afirmații îngrijoratoare pentru mii de săceleni.

Este vorba de cei ce au depus cereri pentru a beneficia de lemn de foc.

Conform spuselor primarului, anul acesta distribuirea lemnului de foc pentru populație a mers mai greu decât spera administrația.

Există astfel riscul ca în plină criză energetică nu toate persoanele ce au solicitări să beneficieze de această sursă de încălzire.

Motivul, conform edilului municipiului Săcele, ține de dificultatea cu care s-a făcut în acest an preluarea de exploatări forestiere.

La acest moment, au fost onorate aproximativ 600 de cereri ce au însumat puțin peste 4700 de metri ster de lemn de foc.

Dacă luăm în considerare că mai sunt doar 4 luni până la finalul anului și doar 2 până la începerea sezonului rece, aproape jumătate din cereri nu au fost încă aprobate, iar mulți săceleni riscă să rămână fără lemn de foc sau cel pe care îl vor primi să fie inutilizabil în acest sezon rece.

(VIDEO) ”Mulțumim” administrației! Pădurea de pin de pe coasta Viei pleacă la gater – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia