Home / Actual / (VIDEO) Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, a vorbit la Culisele Zilei cu Sebastian Dan despre propunerile de la Săcele

(VIDEO) Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, a vorbit la Culisele Zilei cu Sebastian Dan despre propunerile de la Săcele

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, a venit la Culisele Zilei cu Sebastian Dan.

Ciprian Sterpu (PNL) a vorbit despre prioritățile, la zi, ale Consiliului Județean. Ce investiții se fac în acest moment în infrastructura spitalicească, dar și despre drumurile județene.

Nu în ultimul rând, s-a discutat despre candidatura lui la Primăria Săcele.

Fără patos, conștient că a pierdut la limită în urmă cu 4 ani, la 300 de voturi, Ciprian Sterpu spune că bazează pe o echipă puternică și pe faptul că poate veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă săcelenii.

La Săcele, din perspectiva acestuia, rezolvarea problemelor de infrastructura este prioritate maximă, fie că este vorba de apa-canal, infrastructura stradală – asfalt și trotuare sau iluminat public.

Tot pe lista de priorități în perioada următoare ar trebui să fie, conform spuselor candidatului PNL, si dezvoltarea transportului in comun cu încă un traseu pe strada Câmpului – Ocolitoarea municipiului Săcele, îmbunătățirea ordinii publice și a siguranței cetățeanului, dar și a salubrității. 

sursa video Ciprian Sterpu, la Culisele Zilei cu Sebastian Dan – Stiri Brasov – News Brasov (newsbv.ro)

Intreaga emisiune aici: 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia