Home / Actual / (VIDEO) Transportul în comun la Săcele: 2 realități diferite, una în capul primarului și alta pe nervii săcelenilor

(VIDEO) Transportul în comun la Săcele: 2 realități diferite, una în capul primarului și alta pe nervii săcelenilor

Priviți cu atentie cele 2 fotografii de mai sus. Ele vorbesc despre 2 realitati diferite, una politica, plina de garoafe rosii si zambete, alta despre nervi, inghesuiala si lipsa de respect.

Transportul in comun este frumos, curat si confortabil in promovarea primarului Popa Virgil, dar realitatea este alta, una mult mai dura si mai lipsita de realizari.

Inghesuiala la orele importante cand navetistii, fie ei angajati, fie elevi, trebuie sa suporte lipsa de implicare a primarului Popa Virgil. 

Dupa 6 ani de cand a devenit primar si a anuntat cu surle si trambite cat de modern vor circula sacelenii, Popa Virgil priveste nepasator din confortul masinii de serviciu, cu benzina platita din banii sacelenilor.

Si vine iarna! 

Un om cu onoare si-ar da demisia si ar alege calea pribegiei administrative, dar Popa Virgil nici nu cunoaste acest principiu.

Ba mai mult, viseaza, spun gurile rele, sa iasa de la pensie din fotoliul de primar. Pe nervii sacelenilor evident, pe care ii desconsidera profund. Daca ii aprecia, nu ii lasa sa se inghesuie ca niste oi.

(VIDEO Facebook – 15 septembrie 2022)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia