Home / Actual / Un săcelean a ajuns în atenția polițiștilor pentru că a tăiat ilegal 3 arbori din specia fag

Un săcelean a ajuns în atenția polițiștilor pentru că a tăiat ilegal 3 arbori din specia fag

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național”.

În fapt, la data de 14 septembrie 2022, în jurul orei 12.40, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unui ocol silvic situat pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi tăiat mai mulți arbori din fondul forestier.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani, stabilind faptul că acesta ar fi tăiat din fondul forestier, fără drept, 3 arbori, specia fag.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

(VIDEO) Transportul în comun la Săcele: 2 realități diferite, una în capul primarului și alta pe nervii săcelenilor – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia