Home / Actual / (VIDEO) Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni sunt câțiva dintre interlopii arestați de Poliție

(VIDEO) Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni sunt câțiva dintre interlopii arestați de Poliție

Șapte dintre cei mai temuți exponenți ai clanurilor care semănau teroarea în județul Brașov au fost încătușați de mascații antidrog în plină stradă, într-o scenă ca-n filme, spune gandul.ro

Patru mașini de lux au fost blocate simultan în centrul Brașovului, iar interlopii au fost trântiți la pământ de către polițiștii Capitală, într-o complexă operațiune antidrog.

„Interlopii, precum traficanții columbieni au venit sa vândă 2500 de comprimate de ecstasy cu suma de 62.500 lei, îmbarcați în 4 bolizi de lux pe care îi accelerau amenințător și supravegheau zona”, se arată într-un comunicat al Poliției spune sursa citată.

Însă ei au fost prinși în capcana polițiștilor sub acoperire din Capitală, care i-au încătușat „fulgerător” și i-au trimis după gratii pentru trafic de droguri de mare risc, potrivit comunicatului citat

Comprimatele de ecstasy vândute de traficanți erau vopsite în culoarea roz și aveau ștanța unei cunoscute firme de modă pentru a fi atractive pentru tânăra generație, fiind plasate în cluburile de lux.

Un astfel de comprimat se vinde in club cu suma de 100 de lei și după consum dă efecte grave putând duce chiar la sinucidere, sau la deces *în cazul unei supradoze, precizează reprezentanții poliției.

Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni sunt câțiva dintre interlopii arestați care risca acum pana la 15 ani de închisoare grea.

Acțiunea polițiștilor bucureșteni a făcut deliciul celor prezenți care au filmat scenele ce au devenit virale pe siturile de socializare.

sursa gandul.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia