Home / Actual / (VIDEO) Prestație bună a Danei Haralambie la Sapporo. După acest weekend sportiva noastră rămâne pe locul 29

(VIDEO) Prestație bună a Danei Haralambie la Sapporo. După acest weekend sportiva noastră rămâne pe locul 29

Atenția sportivă s-a mutat în acest week-end la Sapporo (Japonia), acolo unde s-a desfășurat o nouă etapă de Cupă Mondială la Sărituri cu Schiurile.

Pe trambulina Okurayama, în condiții meteo speciale, pe o ninsoare puternică, sportivele din România care au concurat in prima manșă au fost Daniela Haralambie, Alessia Mitu și Diana Trâmbițaș. 

Prima probă a fost cea de calificare HS137. Alessia Mitu s-a situat pe locul 48, Diana Trâmbițaș pe locul 49, iar Daniela Haralambie pe locul 28, ea calificându-se astfel în următoarea etapă. 

Daniela Haralambie a concurat în prima manșă a probei de HS137 și a bifat o săritură foarte bună, de 101.5 m, clasându-se pe locul 31, înaintea unor sportive din Statele Unite, Japonia sau Canada. 

A doua zi de concurs  a început cu etapa de calificare a probei feminine HS137. Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 27, Diana Trâmbițaș pe locul 40, iar Alessia Mitu pe locul 44. 

În prima manșă s-au calificat Daniela Haralambie și Diana Trâmbițaș, care s-au clasat pe locurile 28, respectiv 38. 

Daniela Haralambie a concurat și în a doua manșă, încheind competiția pe locul 28. A avut niște sărituri foarte bune, de 103.5 m în prima manșă și 109.5 în runda finală. 

În clasamentul general al Cupei Mondiale, Daniela Haralambie rămâne pe poziția 29. România ocupă locul 12 în clasamentul provizoriu pe națiuni, înaintea Statelor Unite și a Elveției.

Un material video cu săriturile reprezentantelor noastre la Sapporo

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia