Home / Actual / (VIDEO) Parcurile și spațiile verzi din municipiul Săcele, stare deplorabilă

(VIDEO) Parcurile și spațiile verzi din municipiul Săcele, stare deplorabilă

Vegetație abundentă, urzici, iarbă înaltă netunsă, dar și mizeria neridicată la timp ce tronează în coșurile de gunoi sau chiar da pe afara sunt doar câteva dintre aspectele ce ridica semne de întrebare asupra modului în care conducătorii municipiului înțeleg să se raporteze la aceste probleme.

Sesizate de mai multi cetățeni, în special din zona Electroprecizia, toate cele de mai sus sunt prezente în toate parcurile și zonele de joacă ale municipiului, ca și cum starea deplorabilă ar fi o stare de normalitate.

Situația este cu atât mai deranjanta cu cât Primăria Săcele a anunțat o campanie de dezinsecție pe domeniul public, dar de vegetația abundentă nu se ocupa, ceea ce va duce la un efect mult diminuat al încercărilor de a ține sub control înmulțirea insectelor, în special a țânțarilor si a căpușelor.

În fapt, o campanie de dezinsecție în acest moment, cu ”jungla” urbană în floare nu este nimic altceva decât o irosire a banului public!

Video:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia