Home / Actual / Dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului în noaptea de vineri spre sâmbătă, 9 iunie – 10 iunie

Dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului în noaptea de vineri spre sâmbătă, 9 iunie – 10 iunie

Primăria Municipiului Săcele, în parteneriat cu firma SC Gabi&Mazi SRL, va efectua în noaptea de vineri spre sâmbătă, 9 iunie – 10 iunie 2023, după ora 21.00, o importantă acțiune de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului.

În acest sens, administrația solicita sprijinul cetățenilor pentru efectuarea unei activități de dezinfecție pe proprietățile, clădirile și subsolurile blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

Tot administrația anunța apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în perioada de 9 iunie – 10 iunie 2023, pentru a evita orice impact negativ asupra acestor crescătorilor de albine.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite desfășurarea activităților pe domeniul public, se va reprograma perioada de efectuare a acestora.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia