Home / Actual / (VIDEO) Cununia în aer liber la Săcele: Momente unice pentru miri, bani la buget și soluție în pandemie
foto cover Bella Vista Săcele

(VIDEO) Cununia în aer liber la Săcele: Momente unice pentru miri, bani la buget și soluție în pandemie

Dacă ați trecut prin aceste momente fericite știți că emoția este mare. Pe măsura evenimentului, am adăuga!

O cununie civilă (o căsătorie) este un moment de bucurie ce rămâne în amintire peste ani și ani, atât pentru miri, cât și pentru familiile acestora.

Avem ocazia că împreună, dragi prieteni, să dăm posibilitatea celor ce doresc să organizeze evenimentul în aer liber să facă asta fără niciun fel de barieră administrativă.

Stabilim o taxă, aprobăm evenimentul fericit și confirmăm participarea ofițerului de stare civilă.

La fel de important este că ne folosim de cadrul natural deosebit de la Săcele, dar ne și protejăm sanitar în acest an pandemic prin organizarea acestui eveniment în aer liber.

Și sprijinim și mediul de afaceri de la Săcele, iar în acest mod toată lumea are de câștigat!

Iată ce trebuie să facem

In acest moment, cei dornici de o cununie civila in aer liber, dar pe o proprietate privata, se lovesc de refuzul administratiei locale.

In dezbatere publica a fost un Proiect de hotarare privind aprobarea taxelor speciale de oficiere a căsătoriilor în municipiul Săcele pentru anul 2021 ce spune urmatoarele:

”Se aprobă taxele speciale de oficiere a căsătoriilor în zilele de repaus săptămânal și sărbători legale, precum și a taxei speciale de oficiere a căsătoriilor în afara sediului instituției, cum ar fi grădinile publice, parcurile, muzeele și alte locuri în aer liber, la cererea viitorilor soți, în municipiul Săcele, pentru anul 2021, cu aprobarea primarului, după cum urmează:
– Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de sâmbătă 100 lei
– Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de duminică 150 lei
– Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de sărbători legale 150 lei
– Pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului instituției, cum ar fi grădinile publice, parcurile, muzeele și alte locuri în aer liber 1.000 lei.

Ce propunere mai bună găsim?

Introducem aceasta posibilitate si pentru domeniul privat!

Astfel:

– Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de sâmbătă 100 lei
– Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de duminică 150 lei
– Pentru oficierea căsătoriilor în zilele de sărbători legale 150 lei
– Pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului instituției, cum ar fi grădinile publice, parcurile, muzeele și alte locuri în aer liber 1000 lei

– Pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului instituției, cum ar fi grădinile, parcurile, spațiile verzi și alte locuri special amenajate în aer liber aflate pe domeniul privat 1000 lei.

Credem că este o propunere ce ajută pe toată lumea în această perioadă grea: crează oportunitatea unor momente deosebite pentru miri, aduce bani în plus la buget, este potrivită situației sanitare pandemice și ajuta mediul de afaceri din Săcele.

Conform propunere Ciprian Sterpu – Consilier Judetean PNL Sacele

foto Hotel BellaVista Săcele

Compania PEPCO interesată să investească într-un magazin la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia