Home / Actual / Compania PEPCO interesată să investească într-un magazin la Săcele

Compania PEPCO interesată să investească într-un magazin la Săcele

După ce Lidl și Kaufland, ambele poziționate pe strada Câmpului (Ocolitoarea mun. Săcele) au intrat în linie dreaptă pentru a demara construcția propriu-zisă a celor două magazine, acum și PEPCO România doreste să deschidă o locație la Săcele.

În dezbaterea publică despre bugetul local din 2021, primarul Virgil Popa a spus că ideea de a dezvolta rețeaua de magazine (n.r supermagazine sau supermarketuri) nu are drept scop nesprijinirea localnicilor, ci dezvoltarea localității și prin atragerea de taxe și impozite la bugetul local și crearea de locuri de muncă.

Din păcate, realitatea și experiența altor localități ne arată că odată cu deschiderea acestor supermagazine, micile afaceri locale au de suferit, unele ajungând la faliment.

La această oră, continuă edilul, PEPCO Săcele se află în faza de elaborare a PUD-ului, iar locația acestuia va fi lângă magazinul Penny de pe Bulevardul George Moroianu.

PEPCO este un retail discounter cu o rețea de magazine la nivel european și oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

Compania și-a început activitatea în Polonia, cu mai bine de douăzeci de ani în urmă.

Astăzi PEPCO este prezentă în treisprezece țări din Europa și a devenit unul dintre cele mai populare magazine de îmbrăcăminte pentru copii, dar și un lider în domeniul articolelor decorative.

Despre o propunere ce ajută pe toată lumea în această perioadă grea: crează oportunitatea unor momente deosebite pentru miri, aduce bani în plus la buget, este potrivită situației sanitare pandemice și ajuta mediul de afaceri din Săcele. 

(VIDEO) Cununia în aer liber la Săcele: Momente unice pentru miri, bani la buget și soluție în pandemie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia