Home / Actual / (VIDEO) Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG a finalizat cu succes balizajul la Aeroportul Internațional Brașov

(VIDEO) Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG a finalizat cu succes balizajul la Aeroportul Internațional Brașov

În aceste zile se fac probele de punere în funcţiune şi recepţie la terminarea lucrărilor pentru sistemul de balizaj al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav.

Contractul pentru obiectivul „Proiectare și execuție Balizaj – contrucții și instalații – etapa a III-a AIBG, proiectare și execuție Amenajare Bandă Pistă – etapa a III-a AIBG”, în valoare totală de 65.598.566,25 lei, a fost implementat cu succes de către Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG SRL.

Sistemul de balizaj al aeroportului Brașov este de categorie 3, care reprezintă categoria maximă în ceea ce priveşte operaţiunile de dirijare a aeronavelor în condiţii de vizibilitate redusă.

Sistemul de balizaj ajută aeronavele să aterizeze chiar în condiții de vizibilitate scăzută, până la doar 175 de metri vizibilitate în lungul pistei.

Lămpile care intră în componenţa balizajului au rolul de a delimita pista şi suprafeţele de mişcare aeroportuară şi de a le oferi piloților reperele vizuale de care au nevoie pentru a realiza manevrele de decolare-aterizare.

Pe amplasamentul de la Ghimbav au fost montate atât lămpi încastrate în pistă, cât şi lămpi supraterane, care conturează perimetrul pistei de decolare-aterizare, al căii de rulare şi al platformei de îmbarcare-debarcare.

În imagini avem sistemul flash de lumină dinamică pentru Cat III de operare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia