Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis pe raza localității
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis pe raza localității

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 29 martie 2022, în jurul orei 21.30, au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 26 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Săcele, Tărlungeni, Sânpetru și Hărman: Traficul aglomerat și ambuteiajele pe căile rutiere dinspre și către Brașov, în atenția autorităților

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia