Home / Actual / Victorie cu 3-1 după prelungiri pentru Precizia Săcele cu AS SR Brașov

Victorie cu 3-1 după prelungiri pentru Precizia Săcele cu AS SR Brașov

Prima confruntare din acest sezon fotbalistic dintre Precizia Săcele și AS SR Brașov a contat pentru etapa județeană a Cupei României, ediția 2017-2018.

Pe un teren acoperit de o pojghiță de zăpadă înghețată și zgribuliți de temperatura scăzută și de vântul rece, jucătorii celor doua echipe le-au oferit celor 200 de spectatori prezenți un meci agreabil.

În prima repriză, meciul a fost echilibrat, însă săcelenii au avut un start perfect, facilitat de eroarea portarului celor de la AS SR Brașov. Cel care a profitat de eroare și a deschis scorul pentru săceleni a fost Andrei Bilivolschi.

Tot în prima repriză, Precizia Săcele a ratat o serie de ocazii dintre care cea mai mare a fost a lui Ioan Coman, cel servit ideal în careul mic și a cărui lovitură de cap din 4-5 metri nu l-a putut învinge pe portarul brașovean.

De partea cealaltă, pericolul a fost asigurat de Horia Popa, un jucator mobil și ambițios, care la o faza în care a fost blocat inițial de apărarea săceleană s-a redresat și a sutat periculos, balonul atingând transversala.

În repriza a II-a, Horia Popa de la SR Brașov a egalat la singura faza periculoasă a reprizei în care a ieșit la rampă în mod negativ centralul meciului, cel care a tolerat jocul dur al oaspeților, dar și vociferările acestora.

S-a intrat în prelungiri cu 1-1, dar Precizia a rupt echilibrul prin golul antologic al lui Coman, un jucator cu vână și experiență ce nu și-a spus ultimul cuvânt.

Scorul final, 3-1 a fost stabilit în prelungirile prelungirilor dintr-un penalty acordat gazdelor si transformat de Bleambu.

Precizia Săcele merge mai departe în Cupa României și privește cu încredere meciurile din campionat, din acest moment fiind clar pentru iubitorii și cunoscătorii fotbalului brașovean că ea este echipa favorită la promovare.

Hai Precizia!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply