Home / Actual / Victorie a comunității săcelene și a oamenilor de bine! Primarul Popa Virgil a cedat și din 2 octombrie va exista transport spre Brădet

Victorie a comunității săcelene și a oamenilor de bine! Primarul Popa Virgil a cedat și din 2 octombrie va exista transport spre Brădet

Primarul abuziv Popa Virgil a cedat in fata presiunii comunității săcelene si a oamenilor de bine din acest municipiu.

Din 2 octombrie, Primăria Săcele va pune la dispoziție un microbuz (luat în administrare de la o unitate școlara) pentru a efectua cursele de Brădet.

Cursa către unitatea de învățământ din cartierul Brădet va avea plecarea la ora 7:30 de la stația Garaj, iar returul la ora 13:00, și va fi utilizată strict pentru transportul școlar.

Totul trebuia sa se întâmple de la început așa, dar nu a vrut Popa Virgil!

Cu un primar abuziv doar așa poate lupta o comunitate, prin consens în opinii, prin susținerea reciproca, prin presiune publică.

Povestea cursei spre Brădet se scria altfel cu un primar apropiat de comunitate, dar din păcate, nu este vorba de așa ceva la Săcele.

Popa Virgil este un individ arogant, arțăgos, răzbunător si fără trecere in mediul politic local si județean.

Mai sunt si alte lupte de dat: Transportul din Gârcini, transportul de noapte sau linia de pe ocolitoare.

Comunitatea din Săcele nu mai poate sta nepăsătoare, să asiste pasiv la abuzurile acestui primar. 

Un primar ce ia decizii împotriva propriilor cetățeni nu îi mai reprezintă si trebuie sa plece!

Până la acest pas, în 2024, mai sunt multe batalii de dus.

Steaua lui Popa Virgil apune încet, iar la anul va dispărea definitiv de pe firmamentul politico-administrativ din municipiu. 

Atunci săcelenii vor sărbători probabil cu șampanie și artificii!

acest material este o opinie politica

Acuze RAT Brașov la adresa Primăriei Săcele: Modificarea orarului cursei 710 nu ține cont de necesitațile călătorilor – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia