Home / Actual / Victima doar în mintea lui! Poliția spune ca primarul Virgil Popa n-a fost sabotat de nimeni! Ce s-a întâmplat cu mașina de serviciu?

Victima doar în mintea lui! Poliția spune ca primarul Virgil Popa n-a fost sabotat de nimeni! Ce s-a întâmplat cu mașina de serviciu?

După ce într-un mod paranoic s-a considerat o victimă și a fugit la presa din întreaga țară ca să ne facă de râs cum că am fi o localitate plină de mafioți ce taie frâne la mașini și desfac prezoane, adevărul l-a lovit ca un bumerang pe primarul Virgil Popa.

Poliţiştii au stabilit că maşina de serviciu a acestuia era defectă şi au clasat cauza, după ce edilul a reclamat faptul că cineva i-a umblat intenţionat la maşină, cu scopul de a-i pune viaţa în pericol.

Primarul municipiului Săcele a sesizat, în data de 2 iulie, Poliţia municipiului Săcele cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au provocat intenţionat defecţiuni la sistemul de frânare al unui autoturism aparţinând Primăriei, aspect care a determinat funcţionarea improprie a autoturismului la acţionarea pedalei de frână. 

În urma expertizei efectuate de poliţişti, s-a stabilit că maşina era defectă şi s-a clasat cauza, informează joi, într-un comunicat, Biroul de presă al IPJ Braşov.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice auto, iar „din concluziile raportului de expertiză a rezultat că scurgerile de lichid de frână identificate la nivelul roții dreapta spate a autoturismului provin de la etrierul acestei roți, iar nefuncționarea sistemului de frânare prin acționarea pedalei de frână s-a datorat pistonului etrier perforat, ca urmare a coroziunii acestuia la interior”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, remis presei.

foto cover fotomontaj Saceleanul.Ro

Ciprian Sterpu