Home / Actual / Veteranii de război vor primi gratuit lemn de foc pentru încălzire

Veteranii de război vor primi gratuit lemn de foc pentru încălzire

Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele R.A. a fundamentat în bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2016, acordarea cu titlu gratuit, a 4,8 mst (3 mc)/persoana lemn de foc pentru incălzirea locuintelor în perioada de iarnă 2016-2017, pentru un număr maxim de 45 veterani de război şi văduve de veterani de război.

Acest fapt a facut posibilă acordarea de material lemnos, cu titlu gratuit, către cei 39 de solicitanţi, în valoare de 14.100,00 lei, fara TVA (188 mst x 75,00 lei / mst, fara TVA), suma care include valoarea lemnului pe picior.

Tot in suma de mai sus intră şi toate cheltuielile generate de exploatarea acestuia loco drum auto forestier, dar, şi asigurarea transportului în valoare de 5.640,00 lei,  fara TVA (188 mst x 30 lei / mst, fara TVA) a materialului lemnos de la locul de încărcare (platforma primara situata la marginea drumului forestier pana la domiciliul beneficiarilor)

Avand in vedere faptul ca Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele RA are calitatea de administrator al fondului forestier proprietatea publica, consilierii au aprobat aceasta gratuitate ce va merge catre veterani de razboi şi văduve de veterani de război din Municipiul Săcele.

Citeşte şi: RAT Braşov se transformă in SRL şi poate intra la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply