Home / Actual / Veste bună! Prin aplicația 24pay puteți plăti prin telefon biletele de transport în comun la Săcele

Veste bună! Prin aplicația 24pay puteți plăti prin telefon biletele de transport în comun la Săcele

Plata biletelor prin aplicația 24pay este disponibilă începând de vineri 24 decembrie şi pe autobuzele de Săcele, asta după ce dezvoltatorii ei au semnat un parteneriat cu Serviciile Săcelene SRL.

Astfel, călătorii de pe mijloacele de transport în comun pot plăti direct din această aplicație biletul, direct în autobuze. 

Municipiul Săcele este cea de-a doisprezecea localitate ce intra in sistemul de plata online 24pay, alaturi de comunitati precum Brasov, Sibiu sau Arad.

Extinderea accelerată face parte din strategia 24pay de a atinge acoperirea națională pentru plata cu telefonul mobil a titlurilor de călătorie cu transportul public.

Plățile pentru achiziționarea biletelor sunt derulate în baza parteneriatului încheiat între PTP Online și Banca Transilvania, utilizând soluția acesteia de plată cu cardul, spune sursa citat brasov.net

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid ca și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”.

Lansată deja în București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Arad, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu și Piatra Neamț, aplicația 24pay oferă acces locuitorilor acestor orase la o soluție modernă, rapidă și sigură de plată a transportului în comun.

Încă un pas: Luminile sistemului de balizaj de la pista Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au fost aprinse

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia