Home / Actual / Săcelean prins la furat din magazin în ajun de sărbători

Săcelean prins la furat din magazin în ajun de sărbători

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 decembrie 2021, un tânăr, în vârstă de 22 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, mai multe bunuri, trecând de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Primăria Săcele angajează Referent – Serviciul Impozite și Taxe Locale și referent Serviciul Asistență Socială – Direcția Publică de Asistență Socială

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia