Home / Actual / Vernisaj foto cu tema “Un pic din Sacele”

Vernisaj foto cu tema “Un pic din Sacele”

Grupul de tineri participanți în proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață” alături de echipa de training, vă invită la vernisajul expoziției de fotografie “Un pic din Săcele”, în data de 6 mai, ora 17:00. Evenimentul va avea loc la Centrul de zi pentru copii din Săcele, aflat pe Str. George Moroianu, nr. 17 (accesul în clădire fiind prin Str. Petofi Sandor, lângă Tipografia DiszTipo).

Expoziția include fotografii realizate de elevi ai claselor a IX-a de la liceele din Săcele, având ca temă promovarea zonelor favorite din comunitate, astfel s-au surprins imagini din cartierele săcelene, peisaje, clădiri, străzi dar și membri ai familiei. Pe parcursul lunii aprilie 2015 în proiectul “Multimedia – Pregătire pentru Viață“ s-a derulat modulul Foto în care participanții au învățat să utilizeze aparatul de fotografiat și au lucrat individual acasă.

Expoziția rămâne deschisă publicului în perioada 6 – 13 mai, între orele 9:00-17:00, în sala de spectacole a Centrului de Zi, Săcele.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect inițiat de Rețeaua CAN Brașov, în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” și susținut de Fundația ERSTE.

Persoana de contact: Ruxandra Oprică – [email protected], 0733 939447.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply