Home / Actual / Fostul şef al Poliţiei Municipiului Săcele, Valentin Leţ şi fostul primar Radu Florea Nistor au fost achitaţi în dosarul ANL

Fostul şef al Poliţiei Municipiului Săcele, Valentin Leţ şi fostul primar Radu Florea Nistor au fost achitaţi în dosarul ANL

Fostul primar al municipiului Săcele, Radu Florea Nistor şi fostul şef al Poliţiei Municipiului Săcele, Valentin Leţ, au fost achitaţi în dosarul cu locuinţe ANL la Săcele.

Nevinovat în aceeaşi speţă este şi fostul administrator public al judeţului, Radu Ispas, la fel ca alţi 25 de inculpaţi.

În schimb, cel care a fost edil şef înaintea lui Radu Florea Nistor, Vasile Laţa, s-a ales cu încă 8 luni de închisoare în urma deciziei Curţii de Apel Braşov.

De asemenea, instanţa îi obligă pe Ciurea Daniel, Cioca Ovidiu Ciprian, Pricope Laurenţiu, Mircioiu Sebastian-Adelin şi Şerban Victor la o amendă administrativă de 1.000 lei, fiecare. Sentinţa a fost pronunţată la Curtea de Apel Braşov în şedinţa publică din 30 ianuarie.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov au făcut apel împotriva sentinţei penale nr. 134/S din 11.07.2016 a Tribunalului Braşov, pronunţată în dosarul nr. 2694/62/2015. Solicitarea a fost admisă, astfel că această cauză a fost rejudecată şi s-a ajuns, în final, la decizia de mai sus.

sursa bzb.ro

Tânără de 15 ani din Săcele lovită de mașină pe o trecere de pietoni din Baciu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply