Home / Actual / Ce veste proastă! S-a renunţat la proiectul de drum naţional pe Valea Doftanei (Săcele-Câmpina)

Ce veste proastă! S-a renunţat la proiectul de drum naţional pe Valea Doftanei (Săcele-Câmpina)

Cătălin Homor, directorul Companiei de Drumuri, a discutat online cu cititorii HotNews.ro şi a declarat:

“Am renunţat la proiectul unui drum naţional pe Valea Doftanei (Săcele-Câmpina) ca alternativă la DN1 în Valea Prahovei. Ne concentrăm pe realizarea proiectului autostrăzii Comarnic – Braşov”

Se infiinţează GAL-ul la Săcele! Vrei să fii membru fondator?

Compania de Drumuri se concentrează pe realizarea proiectului autostrăzii Comarnic-Braşov, varianta unui drum naţional pe Valea Doftanei ca alternativă la DN1 nemaifiind în atenţia Companiei, a declarat Cătălin Homor, directorul Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) care a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Despre variantă la DN1 prin Săcele-Valea Doftanei-Câmpina se discută de ani întregi, în ultima perioadă autorităţile braşovene, cât şi cele prahovene făcând demersurile pentru începerea intabulării şi aprobând o hotărâre de Consiliu Judeţean prin care au transmis o parte din acest drum, care momentan are statut de DN1V, în administrarea Ministerului Transporturilor, tocmai pentru a permite începerea lucrărilor.

Citeste si despre perchezitiile si arestarile de la Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply